HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Tönkreverték a Flyerst

2011.03.06. 21:50 PhillyFun

Szombaton a Buffaló nyert a Wells Fargóban, ebben a szezonban december 1-e óta először fordult elő, hogy három vereséget szenvedjen el egymás után a csapat. Amit vasárnap művelt a Flyers, azt jobb mielőbb elfelejteni, 0-7 a Madison Square Gardenben.

Kezdjük a szombati meccsel. Nyilván demoralizálta a csapatot, hogy 2-0-s vezetés után, három és fel parc alatt a Buffalo a második húsz percben megfordította a meccset. Bár a kapura lövésekben ebben a játékrészben is partiban volt a Flyers, a harmadot a Sabres 3-1-re nyert. Aztán a harmadik harmadban két újabb vendég gól és egy újabb vereség következett. Azt, hogy nem játszott a Flyers rosszabbul az is mutatja, hogy a meccs három legjobbja közé két philadelphiait választott az NHL szakírója. A második az emberhátrányból eredményes, pályafutása 100. gólját szerző Kimmo Timonen, míg a harmadik a most már negyedik Flyers-gólját szerző Kris Versteeg lett.

Ami aztán vasárnap következett arról jobb nem is beszélni. Teljesen szétesett a csapat játéka, ötlet sem volt, olyan is előfordult, hogy Flyers-játékos adta a gólpasszt a hazaiaknak. Ryan Callahannek csináltunk egy nagy estét, aki pályafutása során először lőtt négy gólt és szerzett öt pontot. Négy vereség után először kaptunk ki a szezonban a Rangerstől. Aki bírja idegekkel, itt az összefoglaló.

1 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr962716799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása