HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Visszavágtunk a Pittsburghnek

2011.03.30. 14:45 PhillyFun

Kijavította a hazai pályán elszenvedett vereséget a Philadelphia Flyers. Szerda hajnalban 5-2-re nyert a Pittsburgh otthonában, pedig a Penguins kétszer is vezetett. Nagyszerű egyéni teljesítmények kellettek a sikerhez, franchise-rekord is dőlt.

Az első és második harmadban is megszerezte vezetést a Pittsburgh, aztán a másidk harmad közepén Scott Hartnell és Claude Giroux 47 másodperc alatt megfordította a meccset. Az utolsó harmadban pedig jött Ville Leino és két góllal végleg eldöntötte a meccset. A Flyers 5-1-4-gyel, a Pittsburgh 8-2-0-val áll az elmúlt tíz meccs után. A Penguins négymeccses – mind a négy szétlövéssel véget érő – sikersorozata szakadt meg. „Nagy szükség volt erre a győzelemre – mondta Leino – semmiféleképp nem akarunk lecsúszni az első helyről.”

A Philadelphiának ez volt a 25. idegenbeli sikere, amellyel franchise-rekordoto döntött, a 38 idegenbeli meccs mérlege eddig: 25-9-4. A két csapat hat szezonbeli meccse végül 4-2-es sikerrel zárult, ami a playoffra nézve is igen jó előjeleket sejtet. Szergej Bobrovszkij 25-ször védett, öt meccséből háromszor győztes csapat tagja volt a Pittsburgh ellen. És még egy rekord: a Flyers 16-3-2-vel áll az Atlanti-divíziós csapatok ellen, ennél jobb mérleget egyetlen gárda sem tud felmutatni más csoportok ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr342785176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása