HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Union-siker az MLS nyitányon

2011.03.21. 16:01 PhillyFun

Remekül kezdődött a Philadelphia Union számára az észak-amerika labdarógó-bajnokság, az MLS 2011-es szezonja. Houstonban nyert a csapat, a védő Dany Califf már az ötödik percben betalált.

A houstoni Robertson Staium 19 385 nézője között számos philadelphiai szurkoló is akadt, mint az ahogy az előző szezonban is megszokhattuk. Tavaly 3-2-re sikerült nyerni a Dynamo otthonában, Philadelphiában pedig 1-1 lett, így a Houston ellen még veretlen a Union. Sebastien Le Toux két lövése találta el a kaput, az elsőből lett a gól, a kapufáról kipattanót Califf vágta be.

Jól mutatkoztak be az újoncok. A 39 éves Faryd Mondragón háromszor védett, magabiztosan volt, ami azért az előző szezonban nem volt jellemző. De jól játszott a Columbustól érkezett középpályás Brian Carroll és a hondurasi válogatott Carlos Ruiz is. Justin Mapp kétszer próbálkozott a gólszerzéssel. A győzelem biztató, reméljük egy újabb franchise szerez sok örömöt idén a philadelphiai szurkolóknak.

Houston Dynamo–Philadelphia Union 0-1 (0-0)
Houston, Robertson Stadium, 19 385 néző. Vezette: Abiodun Okulaja.
Mondragón – Califf, Valdés, Harvey, S. Williams, Le Toux, Mapp (Mwanga 58.), Carroll, Moglioranzi, Ruiz (Okugo 85.), Nakazawa (Farfan 70.)
Gólszerző: Califf (5.).
Sárga lap: Valdés, Ruiz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862759237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása