HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

McNabb lehet, hogy csak 3,5 milliót ér?

2010.11.17. 17:31 PhillyFun

Az Eagles legázolta a Washingtont a Monday Night Footbalon, azon a napon, amikor Donovan McNabb álomszerződést kötött. Öt évre 40 milliót, a bónuszokkal együtt pedig 78-at kap(na). De van egy záradék is.

Az amerikai futball-liga szerint ez a szerződés csak 3,5 millió dollárt ér, amit McNabb a szezon végén fog megkapni. Fletcher Smith, a QB ügynöke tegnap közölte, hogy egy nagyszerű megállapodást sikerült kötni, amellyel McNabb öt évig a Redskins játékosa lesz és az egyéb jutalmakkal együtt akár 78 millió dollárral gazdagodhat a számlája. Az NFL és a Philadelphia Inqurier újságírói szerint azért ez nem egészen így van. A szerződésben szerepel egy záradék, amely szerint a Washington főedzője, Mike Shanahan az alapszakasz végén eldöntheti, hogy igényt tart-e az irányítóra vagy sem. Ha Shanahannak nem kell McNabb, akkor csak 3,5 milliót kap és free agentté válik, ha marad, akkor övé a 40 millió és az esetleges bónuszok. McNabb egyelőre bizakodó, akár lesz lockout, akár nem, ő továbbra is Redskins-játékos marad. Ha a Redskins playoffos lesz, szinte biztos így lesz. Meglátjuk.

1 komment

Címkék: sport nfl amerikai foci dnovan mcnabb

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr122455333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deny79 2010.11.17. 19:10:09

Hát várható volt, hogy Redskins se ennyire sugér, azonnal nagy contracttal megdobni, ahogy visszajön padról.
süti beállítások módosítása