HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ovecskin nélkül jön a Washington

2011.03.22. 11:59 PhillyFun

Kedden fontos meccset játszik a Philadelphia a keleti első helyért. A presztízs mellett azért is fontos a siker, mert az első hely azt jelentheti, hogy akár a Stanley-kupa döntőjéig pályaelőnyt élvezhet a Flyers.

A Capitals a legjobb csatára és a legjobban támadó védője nélkül játszik kedd este. Alekszandr Ovecskin kisebb sérülést szenvedett, de 7-10 napot biztosan ki kell hagynia. Nem lesz ott a meccsen Mike Green sem, aki már 11 meccse hiányzik, a vendégek Jason Arnott, és Eric Fehr szereplésére sem számíthatnak. Peter Laviolette-nek egyedül Chris Pronger pótlásáról kell gondoskodni.

Ebben a szezonban eddig három meccset játszott a két csapat és egyik sem dőlt el rendes játékidőben. Kétszer a Flyers nyert, egyszer hosszabbításban, egyszer szétlövésben. Overtime-ban nyert a Washington is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr852761779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása