HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Vereség Miamiban

2011.03.26. 18:55 PhillyFun

Nem szégyen kikapni az NBA egyik legerősebb csapatától. A baj csak az, ha a bajnokság állása nem változi április 13-ig, akkor a Philadelphia Sixers a Miami Heatet kapja. Pénteken ízelítőt kaptunk, mire is számíthatunk.

A Miami Heat 111-99-re nyert és ebben semmi meglepő nincs. Abban sem, hogy megint három kosaras, LeBron James, Dwyane Wade és Chris Bosh tolta a floridaiak szekerét. Előbbi kettő 71 pontot hozott össze, Wade egymaga 39-et, mellé még 11 lepattanót is, de James és Bosh is 10-ig jutott. Az első félidőben a Miami 51 pontjából a ez a hármas ért el 47-et. Nyilván a Heat is kifoghat majd gyenge napot, de annyit egészen biztos nem, hogy túl lehessen lépni rajtuk. Ráadásul ebben a szezonban a Miami söpréssel intézte el a Philadelphiát, mindhárom meccset megnyerte. A Miami 2006 óta először jutott el 50 győzelemig.

Ehhez képest is jól tartotta magát a Sixers. Az első 12 perc után még hét ponttal vezetett és a nagyszünetre is csak egy pont volt a Heat előnye, pedig a második játékrészt 23-2-es rohanással kezdte. Sőt, az utolsó negyednek még 82-77-es előnnyel vágtunk neki. Hét perccel a vége előtt vette át a vezetést a Miami. A Sixersben Louis Williams 24 pontoit szórt, de rajta kívül még öten szereztek dupla számjegyű pontot. Vasárnap a Sacramento elleni meccs következik. A statok ide kattintva böngészhetők.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr342773856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása