HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sixers-parádé Chicagóban

2011.03.29. 11:19 PhillyFun

Hatalmas bravúr hajtott végre a Philadelphia 76ers azzal, hogy, 12 ponttal, 97-85-re legyőzte a United Centerben a Bullst. Azok után, hogy december 21-én 45 ponttal kapott itt ki a Sixers.

Két vereséggel érkezett a nagyszerű formában játszó, keleti első otthonába a Philadelphia, de egy cseppet sem megilletődötten küzdött. Rohanós, a palánk alatt határozott játékkal már az első negyedben 27-13 volt a Sixers javára, sőt 50-24-re is vezetett Doug Collins csapata.

Aztán a harmadik harmad legvégén szerzett Kyle Korver kosárral már 69-64-re jött fel a Bulls. Az utolsó negyedet megint a Sixers nyerte, elsősorban a 21 pontig jutó Taddeus Young vezérletével. A Philadelphiában hatan érték el a tízpontos határt, Andre Iguodala 19 pontig jutott. Ezzel a sikerrel a Chicago 14 meccses hazai veretlenségét szakítottuk meg. A másik oldalon Derrick Rose 31 pontot dobott ugyan, de 10 labdát szórt el, a Bulls 17 turnoversszel fejezte be a meccset. Young kisebb sérülést szenvedett, amikor negyedik negyedben egy ütközésnél a palánknak csapódott, be is ment az öltözőbe az eset után. Szerdán a Houston ellen lehet folytatni a sorozatot.

2 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr542781386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.03.29. 16:29:50

És most ebben a meccsben nem volt semmi feltételes , ez egy jó formában lévő Chicago, Rose is ott volt. Egyre biztatóbb a playoff is.

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2011.03.29. 16:53:04

Szerintem Collins remek edző. Összerakta a csapatot, nem volt szükség tradre sem. Nyilván nem leszünk esélyesek a playoffban, de egy-két komoly eredmény sokat lendít a következő szezonra. Hajrá Philly!
süti beállítások módosítása