HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Bostont is megverte a Sixers

2011.03.12. 11:11 PhillyFun

Egyáltalán nincs gond a Philadelphia kosaraival. Megvertük a mögöttünk álló Indianát, egy szoros vereség a nyugati negyedik Oklahoma Citytől és parádés siker a keleti első Bostonnal szemben, már hét győzelmes előnnyel állunk a hetedik helyen, de még ennél is feljebb lehet lépni. Három videó a meccsekről.

Néhány napos szünet után nézzük előbb mi újság kedvenc kosárcsapatunkkal. A jó sorozat az Indiana otthonában kezdődött, ahol Thaddues Young 18 pontjával nyert 110-100-ra a Sixers. Hét játékos is dupla számjegyű eredményt ért el, Andre Iguodala pedig dupla-duplát (16 pont és 10 assziszt). Talán a hazai szurkolók is megérezték, hogy itt nem lesz Pacers-győzelem, mert 9466-an mentek ki a Conseco Fieldhousba, ilyen kevesen, ebben szezonban még egyszer sem voltak.

Az Oklahoma City ellen csak egy kevés hiányzott. A hosszabbításban végig egy pontra voltunk a Thunder mögött, aztán 22,9-cel a vége előtt léptek el 110-105-re. Iguodala és Louis Williams is három pontossal próbálkozott, de egyik sem ment be, így maradt ez a végeredmény. Williams, valamint Jrue Holiday 22 pontig jutott, Elton Brand 13 pontja mellett 15 lepattanót szedett össze. A másik oldalon Kevin Durant 34 pontig jutott. Egyébként is megy az Oklahomának idén az overtime, nyolcból a hetedik győzelmük volt, ebben a szezonban mindkét meccsen a Thunder nyert a Sixers ellen.

Szombat hajnalban egy fantasztikus győzelem követezett a keleti első Boston ellen. A kezdőötösből négyen, valamint Young is dupla számjegyű eredményt ért el. SPencer Hawes 14 pontja mellett 10 lepattanót szedett, Iguodala 13 ponttal, 9 lepattanóval és nyolc assziszttal zárt. Először sikerült legyőzni ebben a bajnokságban a Bostont és Doug Collins edző is ezt emelte ki, bármire képesek lehetünk, ha bajnokesélyes ellen így játszunk.

Keleten már néhány dolog eldőlt. A Boston, a Chicago és Miami már biztosan playoffos. A Bulls már megnyerte a Central-divíziót. A Sixers szombaton a Milwaukke, hétfőn a Utah ellen játszik.

2 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr452732880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.03.15. 07:56:33

Ó igen igen! És OKC ellen is nagyon jó volt a csapat. Boston ellen szép volt a végén a blokkok és a védekezés - valami 8 sikertelen kísérlete volt a Bostonnak egymás után. Sajnos Milwaukee ellen le voltunk eresztve, a Utah meg ellenünk nyerte vissza önbizalmát, pedig az a meccs is majdnem megvolt már.
süti beállítások módosítása