HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sportlegendák a Spectrum bontásánál

2010.11.24. 14:30 PhillyFun

1967. szeptember 30-án nyitotta meg kapuit a Spectrum, amely 1996-ig a Flyers és a 76ers otthona is volt. Tavaly bezárták, kedden pedig elkezdték a bontását. Több egykori legenda emlékezett a több major csapatnak is otthont adó csarnokra.

A bontást megelőző emlékezésen felszólalt Bobby Clark, a Flyers Hall of Fame-s hokisa, Julius Erving, a Sixers egykori kosarasa is. A felszólalok és a népes közönség együtt énekelte a philadelphiai szurkolók himnuszát, a God Bless America-t, majd egy hatalmas gép nekiállt a bontásnak.

1967 és 1996 között a Flyers és a Sixers játszott ebben a csarnokban, majd 1996-tól az AHL-es Phantoms hokicsapat. Tavaly október 31-én zárták be végleg. Helyén egy Philly Live elnevezésű komplexumot építenek, amelyben kereskedelmi, vendéglátó ipari, sport és szórakozással kapcsolatos egységek kapnak majd helyet. A központ mellett, egy hotel és egy egészségügy-központ is épül. A tervek szerint a Spectrum helyére kerülő épület-együttes teljesen összeépül a korábbi Wachovia, jelenlegi nevén Wells Fargo Centerrel. A képek lenyűgözők. Érdemes erre a linkre is kattintani.

Szólj hozzá!

Címkék: sport spectrum

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr762470255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása