HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Philadelphiában nyert a Washington

2011.03.23. 13:27 PhillyFun

Alekszandr Ovecskin nélkül is behúzta a Capitals, pedig a Flyers 0-3-ról 4-3-ra fordított, a végén a szétlövés döntött és csak Claude Giroux hagyta ki.

Még mindig a Philadelphia a főcsoportelső Keleten, de már csak egy pont előnnyel. A Washington igen erős offenzív játékkal 22 perc alatt három góllal ment el. Az igazi fordulat ezután jött. A nagyszerű szurkolótábor előtt Kris Vertseeg, Giroux, Andreas Nodl és Danny Briere góljaival öt perccel a vége előtt már a Flyersnél volt az előny – Briere gólja különösen szép volt –, aztán Marcus Johansson 56:41-nél egyenlített. Ezzel együtt is, a Washington 2009. február 24-e óta nem tud rendes játékidőben nyerni Philadelphiában. A meccs statisztikái itt böngészhetők.

Az elmúlt hét meccsből ez volt a harmadik vereség, igaz mindhármon legalább egy pontot sikerült szerezni. A Capitals pedig a legutóbbi 12 találkozójából a tizenegyediket nyerte meg. A harmadik vendég gól után Peter Laviolette edző lecserélte Szergej Bobrovszkijt. Ahogy a klub történetében már annyiszor megint a kapuskérdés került a középpontban. Bár Bobrovszkij és Brian Boucher hozott már meccseket, ezen a találkozón elmaradtak az igazi bravúrok – sőt az orosz elég nagy potyákat kapott, de Boucher is háríthatta volna a lövést, amelyből a gól lett – és Stanleyt nyerni valóban egy olyan kapussal lehet, aki a kritikus pillanatokban bravúrokra is képes. Olyanokra, mint amilyennel például a Pittsbuigh két éve megnyerte a kupát. Bár minden bizonnyal Bobrovszkijé a jövő, fejben és kommunikációban még van hova fejlődni.

Tíz meccsünk van hátra, ebben a sorrendben: 03.24.: Pittsburgh, otthon. 03.26.: NY Islanders, idegenben. 03.27.: Boston, otthon. 03.29: Pittsburgh, idegenben, 03.31: Atlanta, otthon, 04.01.: New Jersey, idegenben, 04.03.: NY Rangers, otthon. 04.05.: Ottawa, idegenben. 04.08.: Buffalo, idegenben. 04.09: NY Islanders, otthon.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr382764778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása