HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Elkezdődött a baseball szezon is

2011.04.01. 12:57 PhillyFun

Csütörtökön kezdődött és szeptember 28. tart az alapszakasz, minden csapat 162 meccset játszik. Nagy változások nem voltak a Phillies életében.

1976 óta először kezdődött csütörtökön az Egyesült Államok legnagyobb hagyományokkal bíró bajnoksága, a Major Baseball League. A 30 csapat 162 meccses alapszakaszt játszik, amely szeptember 28-án ér végett. A döntőt, a World Seriest október 19. és 28-a között rendezik. Az első játéknap legérdekesebb meccsét Cincinnatiben rendezték, ahol a Reds az utolsó inningsben 6-3-ról fordította meg a meccset, Ramon Hernandez három futásos home runjával.

Nézzük mi újság a Philliesszel. Bár valamennyi edzőt megtartotta volna a csapat vezetése, Davey Lopes, first base-edző pénzügyi vita miatt távozott, helyére third base-edző Sam Perlozzo került. Akinek helyét pedig az Oriolestől érkező Juan Samuel vette át.

A játékos keretben volt ez érzékeny távozó. Jayson Weth, aki már tavaly is távozni akart végül hét évre a Washingtonhoz írt alá. Jos Contreras két évvel hosszabbított, Cliff Lee pedig visszatért Philadelphiába. 2009-ben szerepelt a pitcher a Philliesben, azóta a Texas Rangers és a Seattle Mariners játékosa is volt. Elsősorban azért szerződtették, mert egyik legjobbunkat, Roy Halladayt a Seattle nézte ki magának. Halladay maradt és az első meccsen, a Houston ellen ő lesz a starting pitcher. Majd az Astros elleni szombati és vasárnapi meccsen előbb Cliff Lee, majd Roy Oswalt következik.

A téli felkészülést jelentő Grapefruit Leauge-t egyébként a Minnesota nyerte, a Philadelphia 21 győzelemmel, 14 vereséggel a második lett. Ez az eredmény a National League-t figyelembe véve egyébként a negyedik legjobb eredménynek számít.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr772790820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása