HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kikapott Denverben a Union

2010.09.30. 22:11 PhillyFun

A Colorado Rapids Omar Cummings vezérletével legyőzte a Philadelphia Uniont a Major Soccer League szerdai játéknapján. Még mindig négy pontra van a playoff.

Nem sikerült a bravúr, a Union simán kikapott Denverben, a Colorado 4-1-re nyert. A denveriek lefocizták a Uniont, amely egyáltalán nem találta a ritmust a meccsen. Nem véletlen, hogy Piotr Nowak mester a szünetben három játékost is lekapott. A csapat pocsék támadójátékáról mindent elmond, hogy összesen két lövés ment a Rapids kapujára, az első Le Toux révén csak a 79. percben.

De ennek ellenére sincs még minden veszve. Három hazai meccs következik, amelyből a Houston és a már továbbjutott Los Angeles, majd a New York RB lesz az ellenfél. Mindhármat nyerni kell és akkor van eély, hogy az Union története első szezonja végén ott legyen Kelet legjobb négy csapata között. Nem vállalhatatlan feladat, hiszen a Hosuton gyengébben áll, mint a Union, a New York gyakorlatilag, a Los Angeles (a Salt Lake mellett nyugaton) már matematikailag is továbbjutott a rájátszásba.

Colorado Rapids-Philadelphia Union 4-1 (2-0)
Commerce City, Dick’s Sporting Goods Park, 10 165 néző, vezette: Baldomero Toledo.
Union: Knighton - Califf, Harvey, Orozco, Williams, Fred (Nakazawa, 46.), Mapp (McInerney, 46.), Miglioranzi (Jacobson, 46.), Okugo, Le Toux, Moreno.
Gólszerző: Cummings (8., 15.), Thompson (68.), Amarikwa (86.), ill. McInerney (90.)
Sárga lap: Califf (10.)

Szólj hozzá!

Címkék: sport futball mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr982335842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása