HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kedd este a New Jersey ellen kezd a Flyers

2010.09.21. 12:50 PhillyFun

Tizenhat csapattal kedden megkeződik az NHL idei preseasonja. Az első meccsen a Devils lesz az ellenfél, 12 nap alatt összesen nyolc meccset játszik a Flyers.

A csapat szakvezetője, Peter Laviolette örült, hiszen kell ennyi meccs, hogy a jó taktikához a megfelelő embereket összeválogassa. A edző elmondta, a Devils ellen Michael Leighton kezd és minden bizonnyal bizonyítási lehetőséget kap Szergej Bobrovszkij is. Ahogy az edző, így a szurkolók is nagyon kíváncsiak az új játékosokra. A Devils elleni meccs közép-európai idő szerint hajnali egykor kezdődik. Aztán a két részre válik a csapat, egyik fele Ontarióban, majd Torontóban játszik a Maple Leafsszel, a másik fele pedig Minnesotába repül a Wild elleni szombati meccsre (a Toronto ellen csütörtökön és pénteken játszik a Flyers). Minden előkészületi meccsről részletes írunk majd.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr832312292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása