HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint egy elbukott rangadó

2011.03.28. 12:41 PhillyFun

A Washington és a Pittsburgh után Boston is nyert a Wells Fargóban, ráadásul ezzel a sikerrel a playoffba segítettük a Bruinst.

Bármennyire is a rájátszás egy új bajnokság, bosszantó, hogy a Philadelphia mögött álló három legjobb keleti is nyerni tudott az utolsó három meccsen, ráadásul mindhárman Philadelphiában. Pedig a Boston elleni találkozó is nagyszerűen indult. A Flyers dominált az első harmadban és Kris Versteeg egészen szép gólt lőtt Mike Richards hihetetlen jó helyzetfelismeréséből. Sőt nagyobb is lehetett volna a különbség, ha Tim Thomas nem véd egészen hihetetlen jól. A Boston kapusa elképesztő bravúrokat mutatott be.

Aztán kaptunk két emberelőnyös gólt, amire a Bruins már 29 meccse nem volt képes. Mindkét gólnál a korong kijött az amúgy 36-szor védő Brian Boucher-ről, igaz az is, hogy a gólok elemzésénél a védők felelősségét is ki kell emelni, hiszen közelről kotorták be a korongot a bostoni támadok. Mark Recchit – aki korábban tíz szezont húzott le Philadelphiában – azért kell kiemelni, mer egy újabb gólpasszával 1531 pontig jutott, amellyel az örökranglistán utolérte a 12. Paul Coffeyt. Bár egyre többen adnak hangot azon véleményüknek, hogy a Flyers már rápihen a playoffra, ezt a védő Kimmo Timonen cáfolta: „Még hét meccsünk van az alapszakaszból, de nem mehetünk úgy be a playoffba, hogy egyik meccsen jól, a másikon pocsékul játszunk. Ez így nem fog működni.”

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr392778474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása