HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Larry Brownt csábítja a Sixers

2010.04.28. 16:00 PhillyFun

Egyelőre csak pletykaszinten írnak minderről a lapok, így mi sem akarunk egyelőre ezzel többet foglalkoztatni. De tény, hogy a philadelphiai újságok egyre többször emlegetik a 76ers egykori sikeredzőjének a nevét.

Könnyen elképzelhető, hogy a Philadelphia egykori sikeredzője a család miatt tér vissza korábbi sikerei helyszínére. Bár még két éves kontraktus köti Brownt a Charlotte Bobcatshez és korábban kijelentette, nem szívesen távozna, a The Philadelphia Inquirer tudni véli, hogy az edzőnek nagyon hiányzik a családja, 13 és 15 éves gyermekei, akiket így most nagyon ritkán lát. Brown felesége és a két gyermek ugyanis Philadelphiában maradt az edző 2003-as távozása után.

Egyelőre találgatások mennek, a Charlotte részéről határozott cáfolatokat lehet olvasni, de Ed Stefanski elnök-vezérigazgató Eddie Jordan kirúgása után egyből Brown nevét dobta be. Kiváncsian várjuk a fejleményeket, de az tény, hogy Larry Brown irányítása alatt, 1997 és 2003 között sikeres volt a csapat, 1998-tól mindig eljutott a playoffba, 2001-ben NBA-nagydöntőt játszott a Los Angeles Lakersszel. A többit, ha már konkrétumok is lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers larry brown

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr581958900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása