HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Sixers 20 ponttal nyert a Minnesota otthonában

2011.02.13. 11:10 PhillyFun

Folytatja remek sorozatát a Philadelphia Sixers. Nagyon simán nyert idegenben, ez volt a kilencedik vendéggyőzelme Doug Collins csapatának, az utolsó ötből pedig a negyedik. Hét olyan Sixers-kosaras is akadt, aki tíz pont fölött teljesített.

A legjobban pedig Taddeus Young, aki 18 pontig jutott el, Andre Iguodala 15 pontja mellett hét gólpasszt adott, Elton Brand pedig kilenc lepattanót szedett össze, nyolcat a saját palánkja alatt. Sikerült megfogni a Wolves dobógépét, az All Staros Kevin Love csa 16 pontig jutott. Ez pedig megint Collins edző mesteri húzását dicséri, aki 3:39-cel az első negyed vége előtt Youngot küldte a pályára Love kikapcsolására. Young a meccs legjobbja lett. A védekezés megint kimagasló volt, míg a Minnesota az első 12 percben 32 pontot dobott, addig a következő háromban csak 55-öt. Love így is dupla-duplát ért el, már sorozatban a negyvenediket és négyre van a legendás Moses Malone rekordjától aki az 1982–83-as szezonban, éppen a Philadelphiában jutott 44-ig. A Philadelphia az All Star hétvége előtt kedden a Memphies, szerdán a Houston vendége lesz.

1 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr562657529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.02.14. 21:46:19

Tényleg egyszer összeszedhetnénk valamit a jó öreg Moses Malone-ról. Charles is sokat tanult tőle.

www.youtube.com/watch?v=9XCtRW50sG8
süti beállítások módosítása