HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Iguodala: tripla-dupla és Wolves-verés

2011.03.05. 12:57 PhillyFun

Megint bőven száz pont fölé jutott a Philadelphia 76ers, amely 111-100-ra győzte le a Minnesotát. André Iguodala szezonbeli második tripla-duplája volt, most 22 ponttal, 10 lepattanóval és 13 assziszttal. 31 győzelem és 30 vereség a mérleg.

Igaz, Kevin Love-ot nem sikerült megfogni, a Minnesota dobógépe már tizedszer jutott ebben a szezonban két mutatóban is húsz fölé, sőt dupla-duplája sorozatban a 49. volt, így is sima Sixers-siker született. Hiába jött fel az utolsó három percre 101-100-ra a Wolves, onnantól csak a Sixers dobott pontot. Iguodalal mellett Elton Brand 21, további öt játékos (Meeks, Williams, Young és Turner) pedig tíz pont, vagy afölött zárt. 52,4 százalékosan dobta a csapat a kétpontosokat és 82,6-tal a szabadokat. Vasárnap a Golden State következik, reménybeli újabb sikerrel. Itt vannak a statok, alább az összefoglaló.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr932712470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása