HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Két győzelemmel javított a Flyers

2011.03.12. 12:11 PhillyFun

A New York Rangers ellen elszenvedett csúfos vereség után az Edmonton és a Toronto elleni győzelem tartotta a keleti konferencia élén a Philadelphiát. A Washington nagyon jön, már hetedszer nyert egymás után és két pont a hátránya a második helyen álló Capitalsnak.

Négy vesztes meccs után állt talpra a Flyers, egy sima győzelemmel az Edmonton otthonában. Jeff Carter szerzett két gólt, Danny Briere és Blair Betts is eredményes volt. Egészen elképesztő fölényben játszottunk az első harmadban, 17-1 volt a kapura lövések aránya, aztán viszont a következő két játékrészt 24-9-cel hozta az Edmonton, de csak egy gólt tudott ütni Szergej Bobrovszkijnak. Siker azért is jelentős, mert a Flyers 2000. november 9-e után először nyert Edmontonban. Carter egymás után harmadik szezonjában jutott el a 30 gólig. Egy új igazolás is volt, Harry Zolnierczyk érkezett a Brown Universityről az AHL-be.

Nagy csatában aztán a Torontót os legyőztük, Andrej Meszaros előnyből, Darroll Powe pedig teljes létszmám mellett talált be, mindketten a hatodik góljukat szerezték. A győztes találat Claude Giroux nevéhez fűződik. Mike Komisarek a negyedik perc végén olyan brutálisan lökt Daniel Carcillót a palánkra, hogy a Flyer-játékost sokáig ápolni kellett, Komisare előbb öt percet, majd végleges kizárást kapott, az első gólunkat éppen ebből az előnyből szereztük. Az utolsó harmad nagyon nehéz volt. Gólt lőtt és többet is támadott a Toronto, de az eredmény már nem változott. A meccs legjobbja a gólos és gólpasszos Giroux lett.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr662732920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása