HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sima siker, Briere-varázslat Buffalóban

2011.01.12. 14:58 PhillyFun

Könnyen nyert a az All-Star-gáláról kiszavazott Danny Briere négy pontjával Buffalóban a Flyers. Scott Hartnell Gordie Howe-triplát mutatott be. A Raleagh-i shown egyébként Claude Giroux lesz az egyetlen philadelphiai.

Tíz perc után Paul Gaustad és Cody McCormick góljaival már 2-0-ra vezetett a Sabres. Az első harmadban aztán sikerült szépíteni. Aztán Danny Briere beindult, meglőtte 22. gólját, és a végére három gólpasszig jutott. Scott Hartnell két gólt lőtt, volt egy gólpassza és a Gaustaddal vívott bunyó miatt öt percet ült a büntetőpadon, vagyis ezzel teljesítette a legendás hokisról, Gordie Howe-ról elnevezett triplát. A kezdeti bizonytalanságok után nagyszerűen teljesített Szergej Bobrovszkij a kapuban, 38 védésig jutott. A csapattal tartott, de már egymás után a negyedik meccset hagyta ki sérülés miatt Nyikolaj Zsergyev. A Flyersnek a sikerrel 59 pontja van, négy pont előnnyel vezet keleten. A meccs statisztikáit itt lehet megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr22579009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása