HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kiütéses Flyers-siker Los Angelesben

2010.12.31. 12:01 PhillyFun

Michael Leighton először védett idén, Mike Richards négy pontot hozott össze, a Flyers 7-4-re verte saját közönsége előtt a Los Angeles Kingst. Szebbnél szebb gólok és rengetek philadelphia szurkoló az év utolsó előtti Flyers-meccsén.

Mike Richards két gólt lőtt és két gólpasszt adott. Michael Leighton sérülése – és június 9-e – után, idén először védte a kaput, 32-szer ráadásul jól, jó pár bravúrt is bemutatott (a kispadon egyébként most Brian Boucher ült). Claude Giroux is kiemelkedett, aki három asszisztot jegyzett, karrierje során először.

Az első harmadban kétszer is egyenlített a Flyers, majd a második elején Scott Hartnell találatával először vezetett a meccsen. A gólt egy kis tanácskozás követte, ugyanis a pakk Hartnell korcsolyájáról került Jonathan Bernier kapujába, de mivel nem tett rúgó mozdulatot, így megadták a bírók, hatvanhat másodperccel később pedig kétgólos volt az előny. Berniert a hatodik bekapott gól után lecserélték, de a helyére beálló Jonathan Quick is kapott egyet, Ville Leino kilencedik találatát szerezte.

A Flyers 28 kísérletet tett a gólszerzésre, Mike Richards öttel volt a legaktívabb. A meccsen nem lehetett ott Sean O’Donnell, aki nyolc szezont húzott le a Kingsben. Védőnket két meccsre tiltották el, így a szilveszter napján, Anaheim elleni találkozón is hiányozni fog. A Kings kispadján pedig az John Stevens ült segédedzőként, aki korábban a Flyers hokisa, a framcsapat és 2006 és 2009. december 4-e között a nagyccsapat főedzője volt. Jó volt hallani és látni, hogy rengeteg Flyers-szurkoló gyűlt össze a Staples Centerben, sőt a meccs után David Boreanaz, az Angel és a Buffy, a vámpírok réme televíziós sorozatok sztárja is meglátogatta a csapatot az öltözőben. Ahogy fentebb már szerepelt, szilveszter napján Anaheimben játssza következő meccsét a csapat.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr652550244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása