HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Bosszantó vereség a Sacramentótól

2011.03.28. 13:30 PhillyFun

Hosszabbításban nyert a Sacramento Kings Philadelphiában 114-111-re. Drámai körülmények között hoztuk döntetlenre a rendes játékidőt, aztán a hosszabbításban rengeteg rossz dobás miatt elment a meccs.

Jól kezdődött a meccs, az első negyed után még kilenc, a nagyszünetre pedig öt pont volt az előny. Aztán a Sacramento elment, elsősorban Marcus Thornton révén, aki 32 pontig jutott a meccs végére. Az utolsó negyedben kapaszkodott a Sixers utol is érte a Kingst, az utolsó másodpercek aztán hihetetlen izgalmakat hoztak. Hét másodperccel a vége előtt Andre Iguodala két szabadot dobhatott, de csak az egyik ment be. A Sacramento viszont kihasználta a lehetőséget, így 4,5 másodperccel a dudaszó előtt megint támadtunk három pontos hátrányban, Louis Williams pedig nagyon messziről, hibátlanul vágta be a hárompontost.

Williams hős lehetett volna, de a hosszabbításban ő is és Iguodala is nagyon sokat hibázott. Williams hét pontot is szerezhetett volna, ha eltalálja a kosarat. Nem sikerült, így hárompontos vereség lett a vége. Iguodala is igen frusztráltan játszott, 10 büntetőből csak négy ment be. A Sixersből Jrue Holiday 28, Joddie Meeks 22 ponttal zárt, de a kezdőötös mindegyik tagja dupla számjegyű eredménnyel zárt. Spencer Hawes pedig 15 lepattanót gyűjtött.

Samuel Dalambert először lépett parkettre, amióta Sacramentóba igazolt, 13 pont és 19 lepattanó volt a mérlege (emlékezhetünk az epizódszereplő Nocioni és Spencer Hawes jött helyette). A Kings négy győzelemmel zárta öt meccsből álló túráját. A Sixersnek érezhetően nem megy a koncentráció a hosszabbításban, a szezonbeli kilencedik ilyen meccsből a hetedik vereség volt ez. Hétfőn sem vár egyszerű feladat a csapatra, a Jordan-éra óta legjobb eredményt produkáló Chicago lesz az ellenfél, idegenben, majd szerdán a Houston, aztán pedig a New Jersey.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862778556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása