HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Öt Sixers-vereség egymás után

2010.11.18. 13:14 PhillyFun

A hasonló rossz mérleggel bíró Torontót sem sikerült legyőzni Doug Collins fiainak, a 76ers most már 2-10-zel áll, amelynél most már csak Los Angeles Clippers mérlege rosszabb.

Egészen három perccel a végéig sikerült őrizni a minimálist előnyt, az utolsó 180 másodpercben 9-1-es rohanással a Raptors szerezte meg a győzelmet, az olasz Andrea Bargnani 30 pontig jutott. A Philadelphia kezdőötösében ezúttal Andreas Nocioni, Elton Brand, Spencer Hawes, Evan Turner és Jrue Holiday kapott helyet. Brand 27 pontot dobott, Turner 12 lepattanót szedett. A cserék közül ezúttal csak Taddeus Young és Marreese Speights tudott pontot szerezni.

Sok hibával játszott mindkét csapat, 13-13 eladott labdát lehetett feljegyezni. Lou Williams mind a hét dobókísérletét elszúrta. Andre Iguodala ezt a meccset is kihagyta, alig több mint 12 ezren voltak kíváncsiak a meccsre. Pénteken a Milwaukee lesz a következő ellenfél. A statisztikák itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr192457036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása