HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint egy szétlövéses vereség

2011.03.25. 13:15 PhillyFun

Kicsit aggasztó, hogy egymás után a második hazai meccsét bukta szétlövéssel a Philadelphia Flyers és ami talán még jobban, hogy két keleti rivális, előbb a Washington, csütörtökön pedig a Pittsburgh-gel szemben.

Pedig ez a meccs sem kezdődött rosszul, hiszen Mike Richards góljával a Flyers vezetett. Aztán a második harmad legelején emberelőnyből egyenlített a Penguins. Több gól már nem esett és ebben elévülhetetlen érdemeket szerzett Szergej Bobrovszkij, aki remekül védett ezúttal. Úgy látszik használ Peter Laviolette kritikája, a fiatal orosz nagyon összekapta magát és 31 lövésből 30-at megfogott. Most már a csapat többi tagját is kritikai illetheti, hiszen az utolsó nyolc meccsből – bár mindegyiken sikerült pontot szerezni – már a negyedik vereség jött. A szétlövésben Ville Leino, Claude Giroux és a gólszerző Richards is kihagyta a büntetőjét, ami végül Chris Kunitz a negyedik párban lőtt találatával dőlt el. A Pittsburgh ebben a szezonban az ötből harmadszor nyert a Philadelphia ellen.

Vannak beszédes számok, 20 lövés volt csak a meccsen, amely – bár volt már ilyen, de a legkevesebb ebben a szezonba. Az elmúlt öt meccsen 14 emberelőnyből egyet sem sikerült értékesíteni, érezhetően hiányoznak Chris Pronger pontjai. Bobrovszkij négyből a harmadik büntetőpárbaját veszítette el, 15-ből csak nyolcszor védett, vagyis itt is van mit még javítani. A büntetőzők közül Giroux 2/8-cal, Leino 2/4-gyel, Mike Richards pedig 1/5-tel áll. Ez sem túl szép adatok. Nézzünk előre, a héten még két meccs lesz szombaton New Yorkban az Islanders következik, majd vasárnap jön a Boston.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr802770693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása