HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Négy Sixers-győzelem egymás után

2011.03.01. 10:03 PhillyFun

Ebben a bajnokságban először nyert négy meccset egymás után a Philadelphia 76ers. Vasárnap a gyengécske Cleveland otthonában nyert, nagy csatában, 95-91-re. A Sxiers magának tette nehézzé, hiszen az utolsó negyedet is végigvezette, de a Cavs 7 másodperccel a vége előtt két pontra jött fel, de Jodie Meeks mindkét büntetőt higgadtan értékesítette.

Hat játékos is tíz pont fölött zárt, Elton Brand és Louis Williams is 16-16 pontot szerzett, Meeks háromból két triplát szórt, 14 pontot hozott össze. Ez volt a csapat 30. sikere, ebben a szezonban először áll ötven százalékos mérleg felett azok után, hogy 3-13-mal kezdte a évet. Sajnos a Elton Brand ujja megsérült, sínbe tették, hétfőn nem is edzett. Kérdéses még a Dallas elleni játéka.

2 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr792700577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2011.03.01. 13:09:05

Ennyi. Nem kell pánikszerűen játékosokat cserélgetni, és a végén még akár összeállhat egy csapat is.

fenriz17 2011.03.01. 14:25:39

Igen, nagyon örülök én is, még akkor is ha ez a 4 a Cavs, Wizards, Pistons, meg a Rockets ellen voltak. De ami a lényeg, hogy itt a rájátszás, ahol mehetünk egy kört, .500 felett vagyunk. Annak nem örülök igazán, hogy a New York megerősödött, Melo mehetett volna valahová nyugatra, ott annyi erős csapat van... de tényleg. A cserékről meg annyit, hogy nem is nagyon lehetett volna kit szerezni.
süti beállítások módosítása