HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Egy győzelem és egy vereség az All Star hétvége előtt

2011.02.17. 17:06 PhillyFun

A Philadelphia 76ers előbb 11 ponttal kikapott Memphisben, majd Houstonban nyert kilenc ponttal. A csapat magabiztosan a keleti hetedik helyen pihenhet pár napot. Legközelebb szerda éjszaka játszik.

Kezdjük időrendben és a rosszabbik hírrel. Szerdán a Memphis 102-91-re nyert, ebben a szezonban másodszor is legyőzte a Philadelphiát. Ráadásul egy rossz szériában lévő Grizzliestől kaptunk, ki hiszen az elmúlt hét meccséből hatot veszített a Memphis. Ezen a meccsen Mike Conley 22, Zach Randolph pedig 21 pontot dobott, utóbbi 10 lepattanót is összegyűjtött. A Sixersből Taddeus Young nyújtotta a legtöbbet, 23 pontig jutott. Az utolsó negyedben két pontra sikerült feljönni, de 10-2-es hazai rohanás eldöntött mindent. Young egyébként memphisi, itt töltötte az egyetemi éveit, a lelátó tele volt a családtagjaival és a barátaival.

Houstonban már sokkal jobban ment, de eddig sem volt gond a Rockets elleni meccsekkel, hiszen az elmúlt hét ilyen meccsből hatot a Sixers nyert. A Philadelphiában hét olyan játékos akadt, aki kétszámjegyű pontot ért el, a legjobb Jrue Holiday 20-szal, de Loui Williams és Young is 19-ig jutott. Három olyan kosarasunk is akadt, tíz feletti lepattanót szedett össze. Andre Iguodala 12, Elton Brand 11, míg Spencer Hawesnek 10 jött össze, mindhárman dupla-duplával zártak. A Rocketsben Kyle Lowry karriercsúcsot döntött 36 pontjával, Luis Scola pedig 26-tal és 13 lepattanóval zárt. Rossz hír viszont, hogy Hawes a harmadik negyedben megsérült, nem is játszott már később. Egy évvel ezelőtt, az All Star-gála előtt 20-32-vel álltunk, a mostani mérleg 27 győzelem és 29 vereség. Ki emlékszik már csalódást okozó évkezdetre, amikor 3-13-mal indult a csapat.

2 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr502668394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.02.18. 17:57:18

Pár nap van a trade deadline-ig és nem sok érdekeset láttam Sixers ügyben.

Egy ezek közül:

Yung+Kapono+Songaila menne Dallasba cserébe jönne Butler+Mahinmi+Dominique Jones.

Nem valami ütős, kapnánk Butlert aki egész jó, de Igoudalához hasonló stílusú játékos (nem láttam védekezni, de nem lehet kiemelkedő).

fenriz17 2011.02.18. 18:01:45

Egy másik lehetőség hogy Gortat jön Youngért és Songaliaért cserébe. A Phoenix nem biztos hogy meglépi ezt, mert égető szüksége van 1 stabil centerre mint Marcin, de PF-nek is híján vannak.
süti beállítások módosítása