HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Jonathan Quick lenullázta a Philadelphiát

2011.02.14. 14:35 PhillyFun

Egyetlen gól esett csak a Philadelphia–Los Angeles meccsen, amit sajnos a vendégek szereztek. Quick mind a negyven Flyers-lövést megfogta, 18 év után nyert rendes játékidőben, Philadelphiában a Kings.

Hiába nyerte 40-25-re a Philadelphia a kapura lövéseket, az egyetlen gólt mégis Szergej Bobrovszkij kapta a Wells Fargo Center 19 724 nézőjének legnagyobb bosszúságára. Az első és az utolsó harmadban 15-ször próbálkoztak a hazaiak, de Quick mindent védett, a Los Angeles 10 meccses idegenbeli túrájának hatodik állomásán is pontszerző volt, negyedszer nyert, 24 órával az után, hogy legyőzték a Washingtont.

A Kings 2000. március 23-a után először nyert Philadelphiában, rendes játékidőben pedig 1993. március 13-a után először sikerült. Ezúttal nem jött be Peter Laviolette sorcseréje, Claude Giroux, Mike Richards és Jeff Carter között játszott centert, nem is rosszul, mert a meccs harmadik legjobbja lett, csak a góllövés nem ment. Egyébként ezt a sorcserét Richards kérte a szakvezetőtől, aki hallgatott játékosára.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr572660590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása