HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Két vereség, közte egy New York-i

2011.02.10. 14:26 PhillyFun

Philadelphia 76ersnek nem sikerült a Knicks közelébe kerülni és a ma hajnalban a Wells Fargo Centerben négy ponttal nyerő Orlando már 10 sikerre van. Így aztán ha meg lesz a playoff a hatodik-hetedik helyre számítanak a Sixers-rajongók.

A pénteki New York elleni siker után a visszavágó már a Knicksnek jött ki jobban. 14 ponttal nyert a hazai csapat, amelyben Amare Stoudemire 41 pontos szezon csúccsal rukkolt elő. Landry Fields is szezonbeli legjobbját hozta 25 ponttal és 10 lepattanóval. A Sixers legjobbja Elton Brand lett 28 ponttal, Louis Williams 19-et szórt.

A vereséget egy nagyszerű győzelem követte Atlantában. Az első félidő végén 65-33 volt a Philadelphia javára, a végén pedig pontos különbség. A Hawks a szezonban második legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el. Williams ezen a meccsen is jól játszott, 20 pontig jutott. A csapat 50 lepattanót szedett össze.

Óriási eredmény lett volna az Orlando elleni siker, de nem jött össze. A vendégeknél Dwight Howard zseniálisan játszott, 30 pontig és 17 lepattanóig jutott. A Sixersben Williams ezúttal 23 pontot szerzett, Iguodala pedig 21-et. Pénteken a San Antonio következik.

1 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr512651651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.02.12. 19:19:45

Kérem szépen tessék kiposztolni azt a masszív Spurs elleni diadalt. Meg azt is, hogy mindjárt trade deadline és mit kezdünk magunkkal.
süti beállítások módosítása