HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sima Flyers-siker Newarkban

2011.01.07. 12:04 PhillyFun

A Philadelphia tovább mélyítette a New Jersey Devils válságát. Tulajdonképpen simán nyert a Prudential Centerben, Danny Briere és Scott Hartnell két-két gólt lőtt, Ville Leino pedig három gólpasszal szolgálta ki csapattársait.

Peter Laviolett mester hihetetlen jó érzékkel cserélgeti a sorokat. A New Jersey elleni meccsre a Hartnell, Briere, Leino hármast nevezte az elsőbe, és a három hokis parádézott, összesen hét pontot hozott össze. Ezzel a sikerrel a Flyers egy pontra megközelítette a Montrealtól vereséget szenvedő Pittsburghöt.

A Devils egyre nagyobb bajban, az utolsó tíz meccséből a kilencediket bukta, hazai jégen az utolsó 10-ből csak kétszer nyert. Hét éve először fordult elő, hogy Martin Brodeur két egymás után meccsről hiányozzon és Jamie Langenbrunner a hírek szerint azért nem játszik, mert szeretne eligazolni New Jerseyből, ráadásul éppen Philadelphiába. A Flyersnek most 3,5 millió dollár áll rendelkezésre a fizetési sapkából, Langenbrunner pedig 2,8 milliót keres.A 35 éves csatár idén 31 meccsen játszott, 4+10 a mérlege, karrierje során 996 meccsen van túl 232 gól és 388 gólpassz a mérlege.

Kimmo Timonen is megsérült, helyére Danny Syvret érkezik a farmcsapattól. A védő mellett Nyikolaj Zsergyev sem egészséges. A meccs statisztikái itt olvashatók.

2 komment

Címkék: jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr122567124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SweFan 2011.01.07. 22:29:36

ebben az idoszakban lehet tradelni?
es ha igen...akkor azt lehet-e tudni h mikorra varhato Jamie:D:D?

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2011.01.08. 16:09:40

@SweFan: Ebben a szezonban február 28-áig lehet kereskedni. New Jerseyben igyekeznek cáfolni az üzlet lehetőségét, de ahogy mondani szokták nem zörög a haraszt...
Amint tudok valamit írom.
süti beállítások módosítása