HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Philadelphiaiak fekete napja

2010.12.29. 11:27 PhillyFun

A Brett Favre nélkül felálló Minnesota Vikings nagyon simán nyert az Egles otthonában, és hasonlóan könnyedén kapott ki a Flyers Vancouverben. Ez nem a mi napunk volt, videókkal.

A sérült Brett Favre nélkül felálló Vikings 24-14-re győzte le idegenben az Eaglest. A beugró Joe Webb idén először volt győztes csapat irányítója. A vasárnapi óriás havazás miatt elhalasztott meccsen – amelyet 1946 óta először rendeztek kedden – az Eagles mint az NFC East bajnoki lépett pályára és még előrébb is végezhetett volna. Ehhez nyerni kellett volna az utolsó két meccset. Így most már bizonyos, hogy a wildcard-gamen fogunk pályára lépni, a konferencia harmadik kiemeltjeként a hatodikkal játszunk majd. Webb 195 yarddal és egy futott touchdownnal fejezte be a meccset. Vicknek 263 jött össze, 43 passzából 25 volt sikeres és egy TD.

Hokisaink sem jártak jobban. Simán kaptak ki idegenbeli túrájuk első állomásán, Vancouverben. A Canucks 49-szer lőtt előbb Brian Boucher, majd a helyére beálló Szergej Bobrovszkij kapujára. Hiába nyert az elmúlt 22 évben 14-ből tízszer a Flyers a kanadai városban – ráadásul a négy vereség is hosszabbítás után született –, ezúttal már a 23. percre szertefoszlottak ezek az álmok, a Vancouver ekkor már 3-0-ra vezetett. Danny Briere 17. és Jeff Carter 14. góljával csak szépíteni tudott a csapat az otthon kimagaslóan szereplő Vancouver ellen. December 30-án Los Angeles lesz a következő állomás

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nfl amerikai foci nhl philadelphia eagles philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862545799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása