HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Így lehet még NFC-első az Eagles

2010.12.28. 12:01 PhillyFun

Bár a playoff, az NFC East csoportelsősége már biztosan megvan, megy a számolgatás, hol végezhet az Eagles a hátraléve két mérkőzés után. Az már biztos, hogy a harmadik kiemeltnél rosszabb helyen nem végez a gárda, így a hazai pálya és a január 8-ai vagy 9-ei meccs is garantált. De még lehetne ennél jobb is a végjáték.

Második lehet az Eagles és ezzel az első körben kiemelt, ha legyőzi Vikingset és a Cowboyst is, és ezzel együtt a Green Bay vasárnap a Chicagót. Sőt az első helyen is meglehet, ezzel együtt is kimaradna az első kör, ha a csapat veri a Minnesotát és a Dallast, valamint a jelenleg legjobb NFC-s, az Atlanta Falcons kikap a jelenleg utolsó Carolina Pantherstől, valamint a Packers veri a Bearst. A Falcons a Monday Night Football-on is vereséget szenvedett, de az eddig két sikerrel álló Carolinától óriási meglepetés lenne a siker.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr342543593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása