HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Keleti rangadót nyert a Philadelphia Flyers

2010.11.21. 17:00 PhillyFun

Az NHL szombati derbijén Washingtonban, szétlővéssel nyert a Flyers. A kapuban Brian Boucher-val, a meccsen legjobb újonccal, Andreas Nodl-val.

Peter Laviolette edző már a találkozó előtt arról beszélt, hogy a fiatal Szergej Bobrovszkij, aki elképesztő bravúrokat produkált az elmúlt meccseken, kicsit elfáradt. Így húzott egy nagyot és a liga egyik legerősebb csatársora ellen Brian Boucher-t nevezte a kezdőbe. Az edző megint nagyot húzott, hiszen a meccsen a kapus 31 lövést fogott meg, – nem egyszer óriási bravúrral –, pedig Alekszandt Szjomin hatszor, Tomas Fleischmann ötször próbálkozott lövéssel, egyiknek sem jött össze a gól. A szétlövésben pedig Nicklas Backström és Alekszandr Ovecskin büntetőjét is megfogta, míg Szjomin mellé lőtte. Boucher október 25-e után volt megint kezdő.

Andreas Nodl csak 12:41 percet töltött a jégen de két lövéséből az egyik bement, hét philadelphiai is két ponttal zárt, Mike Richards pedig +2-es mutatóval, Chris Pronger két gólpasszal. A szétlövés egyébként Danny Briere találatával dőlt el. Már 3-1-re is vezetett a Philadelphia, de a végén Eric Fehr, 39 másodperccel a lefújás előtt hosszabbításra mentette a meccset. A Capitals a harmadik harmadban 28 másodperc alatt lőtt gólt, az elsőt kettős, a másodikat sima emberhátrányból. A meccs statisztikái itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr332463422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása