HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az Eagles simán verte a Falconst

2010.10.17. 22:25 PhillyFun

A Lincoln Financial Fielden 31-17-re nyert a Philadelphia Eagles az NFL hatodik hétvégéjén. Kevin Kolb nagyszerűen játszott, 29-ből 23 sikerese passza volt, 326 yardot teljesített, 3 TD-passza volt, közte egy 83 yardos. Ez volt az idei negyedik siker. A legfontosabb jelenetek videón a hajtás alatt.

Pillanatok alatt sikerült a pontszerzés. Előbb Stewart Bradley sackjével sikerült elrontani az Atlanta támadását, majd Kolb 22 yardos passza után, amit Maclin fogott meg, DeSean Jackson 31 yardos futásával szerzett vezetést az Eagles. A szerencse is az Eagles mellett állt, hiszen a Flacons következő támadása végén Bryant 41 yardról elvégzett FG-ja mellé ment.

Elképesztő magabiztosan folytatta az Eagles és az első negyed felénél már 14-0-ra vezetett. Megint Kevin Kolb remekelt, harmadik passzából a második is jó volt, ráadásul TD-t ért, 34 yardos átadásával megint Jackson szerzett hat pontott, David Akers, ahogy szokta másodszor sem hibázott.

A második negyed elején az David Akers olyat csinált, amit nem sűrűn szokott, 37 yardról elrontotta a Field Goalt, Kolb 7/9-es passzátlaggal és 99 yarrdal állt ekkor már, az Eagles 8 first downnal és 170 total yarddal. Aztán Jorrick Calvinnak volt egy 23 yardos visszahordása, Kolb pedig folytatta a remek munkát Ezúttal Maclinnak adott 8 yardos TD-passzt, Akers bevágta, 21-0 másfél negyed után. Mindenki hozzátett, Asante Samuel interceptionnal állította meg az Atlanta támadását, karrierje során ez volt a 36-odik.

Aztán jött egy interception a másik oldalon is, aminek a vége egy touchdown lett és a nagyszünet előtt szépített az Atlanta. Szegény Jacksont a negyed elején, az egyik támadásnál majdnem kivégezte a Falcons védője, Dunta Robinsonnal ütközött, aki személyi hibát kapott, csapata 15 yardos büntetést, mindkét játékost hosszú percekig kellett ápolni. Jackson vissza sem tudott térni.

Aztán a harmadik negyedben egy gyorsan elrontott támadójáték után a Falcons FG-ig jutott, így 21-10-re szépített. Aztűán Kolb megmutatta, igenis számítani lehet rá, hiszen olyat tud, amire csak a legnagyobbak képesek. 83 yardos passzával, Maclin szerzett TD-t, ezen a meccsen a másodikat, karrierje során pedig a tizediket.

A negyedik negyed elején Akers 49 yardról rontott FG-kísérletet. A Falconsnak sürgős lett, de Ryan két hosszú passza is rosszul sikerült, közben Brandon Graham is megsérült, de ő vissza tudott még jönni. Az Atlanta nem tudott elmozdulni a saját 37 yardos vonaláról. A Jackson helyére beálló Eldra Buckley két futójátékával jött fel az Eagles, egészen az Atlanta 28 yardos vonaláig. Majd jött Akers és ezen a meccsen már harmadszor szúrt el a Field Goalt, pedig most csak 37 yard volt a távolság. Aztán a Falcons kilenc játékból álló támadásának vége egy újabb TD lett, a Falcons ezzel 28-17-re zárkózott.

Az utolsó öt és fél perc Eagles támadással kezdődött, Akersnek végre, negyedik kísérletből először sikerült a FG, így 31-17 lett ide. Ez már akkor előny volt, amelyből kizártnak tűnt, hogy a Falcons feláll. Akers az end zone-ba rúgta a puntot, Matt Ryannek volt még 20 yardos pontos passza, de így is alig múlta felül az ötven százalékot. De Trenton Cole eldöntötte a meccset, sackelte Ryant, sőt Cole meg is szerezte a labdát, Buckley három futójátékkal is próbálkozott, 28 másodperccel a vége előtt még volt egy Eagles időkérés, de az eredmény már nem változott.

Nézzük gyorsan a számokat. Kevin Kolb 29 passzából 23 volt sikeres, amivel 326 yardot teljesített. Ez azért is óriási, mert eddig idén összesen 478-at és karrierje során hat TD-passza volt, most három. Összesen 38 futójáték volt, McCoy 64 yardot, Jackson 44-et, Buckley pedig 40-et teljesített. Maclin hét elkapással volt a legjobb, összesen 159 yard és 2 TD fűződik a nevéhez. A védelemben Cole 2 sacke-kel, egy fumble-val lett a legkiemelkedőbb. A csapat 474 yardot teljesített, amelyből 320 volt a passz. Egy turnovers szemben az Atlanta kettőjével. Az Eagles ezzel 4 győzelemmel és 2 vereséggel áll. Legközelebb a Tenneesse következik a LP Fielden.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr212379693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása