HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kétszeri hosszabbításban kapott ki a 76ers

2010.10.14. 16:29 PhillyFun

Óriási csatában, de a negyedik meccsét is elbukta az NBA-előszezonban a Philadelpia Sixers. Alig 24 órával a Boston hazai legyőzése után már Kanadában lépett parkettre a csapat.

A rendes játékidő ellentétes negyedeket hozott. Előbb a Toronto lépett el öt ponttal, majd a nagyszünetre, már a Philadelphia vezetett 50-48-ra. Izgalmasan alakult a vége is. Két és fél perccel a vége előtt 96-92-re még a Raptors vezetett és utána 130 másodperc alatt csak a Sixers szerzett pontot, sőt a meccset is megnyerhette volna. A dudaszó pillanatában Jrue Holiday még elindított egy hármast, de lepattant így a hosszabbítás következett.

Az első öt perc végén Meeks triplájával 106-105-re megint a Sixersnél volt az előny, de 1,8 másodperccel a vége előtt a Toronto két szabaddobáshoz jutott. DeMar DeRozan viszont csak az egyiket dobta be. Jöhetett a következő öt perc, amelyben már öt ponttal is vezetett a Phialdelphia, a vége mégis három pontos torontói siker lett, a Raptors.

A Sixers az Iguodala, Young, Brand, Turner, Holiday ötössel kezdett. 12 olyan játékos volt, aki pontot szerzett, a legtöbbet Holiday, 18-cal zárt, Brackins (15), Evan Turner (13), Brand (12), Meeks (12) jutott tíz pont fölé. Turner 12, Holiday 11 lepattanót szedett össze, ráadásul tiple-double-t ért el, a 12 asszisztjával. A csapat 44 field gólt lőtt, 26 asszisztot jegyzett. Marreesse Speights a harmadik negyedben megsérült, már nem tért vissza, addig is csak 12 percet játszott.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr542371910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása