HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Beckham-gólpasszal nyert a Galaxy Philadelphiában

2010.10.08. 15:30 PhillyFun

A Majos League Soccer csütörtöki játéknapján 1-0-ra nyert Los Angeles Galaxy a Union otthonában. A PPL Parkban 18 799 néző volt, a hivatalos befogadó képességnél majdnem háromszázzal több. Mindenki David Beckhamre volt kíváncsi.

A hazai szurkolók végigzriklták az angol válogatott középpályását. A A 11. percben Fred nagyon csúnyán összefejelt az egyik vendég védővel. A brazil középpályásna ömlött a vér a fejéből, le is kellett cserélni. A 27. percben a szöglete után Edson Buddle fejelte a meccs egyetlen gólját. A meccs statisztikája itt olvasható.

Ebben a szezonban már csak egy meccs lesz a PPL Parkban, de a szezon bebizonyította, hogy az európai focit is szeretik Philadelphiában. Ezt korábban is lehetett sejteni, hiszen a 2003-as Manchester United-Barcelona felkészülési meccsen 68 396 néző volt a Lincoln Financial Fielden. Barátságos meccseken a Manchester United, a Celtic és Chivas Guadalara járt városban.

Összesen 430 ezer jegyet értékesítettek a szezonban, ami negyven dolláros átlagárral számolva 17 millió dolláros bevételt jelent. Az Egyesült Államok-Törökország meccset 55 407-en látták az Eagles stadionjában. Bajnoki meccskre 270 232-en váltottak eddig jegyet a PPL Parkba, így a Union a Toronto FC után a második legnézettebb hazai csapat. Reméljük jövörő az egyik legsikeresebb is lesz, hiszen közönsége lenne rá.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr762356306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása