HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Vereséggel kezdett a Sixers

2010.10.06. 10:12 PhillyFun

Nem sikerült jól a bemutatkozása Doug Collinsnak. A Philadelphia 76ers kedd este kikapott a New Jersey Netstől az NBA-előszezon első meccsén.

A virginiai Roanoke-ben rendezett meccsen 103-96-ra nyert a Nets. Marreese Speights 19 pontot dobott, 9 lepattanója volt. Elton Brand 15 pontot ért el, Thaddeus Young a második negyedben szemsérülés miatt befejezte a meccset, sérülése szerencsére nem súlyos. Andre Iguodala 4 pontot, 2 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett. Jrue Hoiday 10 ponttal, Evan Turner pedig 12-vel kezdett, 7 lepattanót szedett össze, 25 percet töltött a pályán.

Lou Williams 10 pontot, Jodie Meeks a második félidőben 9 pontot, Craig Brackins 20 perc jutott 5 pont és ugyanennyi lepattanó, Jason Kapono 15 percet játszott négy kísérletéből egy ment a kosárba.

Néhány érdekes megjegyzés a meccsel kapcsolatban. Holiday még nem volt elég hatékony (4 gólpassz, 5 labdaszerzés), de Collins szerint folyamatosan javul a játéka. A belső védelem egyelőre nincs teljesen helyrerakva. Spencer Hawes és Speights csak első félidőben uralta a területet. Viszont Speights eredményessége biztató, Turner kezében is jó helyen van a labda, de még a védekezésre nem koncentrál megfelelően.

A meccset egyébként a következő összeállításban kezdte a Sixers: PG: Jrue Holiday, SG: Andre Iguodala, SF: Thaddeus Young, PF: Elton Brand, C: Spencer Hawes. A cserék Turner (PG), Williams (SG), Kapono (SF), Brackins (PF) és Speights (C) volt. Tony Battie, Andres Nocioni és James Florence sérülés miatt hiányzott. A meccs statisztikája itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr272350151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása