HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagy vereséggel zárta a preseasont a Flyers

2010.10.05. 14:15 PhillyFun

Szombaton még 3-1-re verte a Buffalót a Philadelphia Flyers, vasárnap azonban kilencet kapott. Kár ezért a vereségért, szép mérleget rontottak el a hokisok. Kialakult a 23-as keret a bajnoki rajtra.

Előbb szombaton Nyikolaj Zsergyev, James van Riemsdyk és Blair Betts üres kapus góljával nyerte ötödik előszezon meccsét a Flyers. Vasárnap aztán a Sabres elleni idegenbeli meccsen súlyos vereségbe szaladt bele a Flyers, 9-3-ra nyertek a hazaiak, szegény Johan Backlund hét gólt kapott harminc perc alatt. Nem valószínű, hogy ezért, de Backlund végül az AHL-be került, Bill Guerin nem kapott szerződést a Flyerstől, hét játékost pedig az Phantommal kezdi a szezont, ők: Johan Backlund, Marc-Andre Bourdon, Erik Gustafsson, Jon Kalinski, Mike Testwuide, David Laliberte és Ben Holmstrom.

Így kialakult a 23-as keret a bajnoki rajtra, ebben nem szerepel Ian Laperriere, aki agyrázkódása után felépülése hosszabb időt vesz igénybe, helyett Andres Nodl szerepel a keretben.

Kapusok: Brian Boucher, Szergej Bobrovszkij (a fényképen).

Hátvédek: Chris Pronger, Matt Carle, Braydon Coburn, Andrej Meszaros, Kimmo Timonen, Sean O’Donnell, Matt Walker, Oskars Bartulis.

Csatárok: Mike Richards, Jeff Carter, Claude Giroux, Danny Briere, Scott Hartnell, Ville Leino, Nyikolaj Zsergyec, James van Riemsdyk, Blair Betts, Jody Shelley, Darroll Powe, Dan Carcillo, Andreas Nodl.

Az első meccset október 7-én, csütörtökön, Pittsburghben játssza a Philadelphia Flyers.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr482346703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása