HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint szétlövéssel nyert a Flyers

2010.09.25. 14:15 PhillyFun

Az NHL előszezonjának harmadik meccsét játszotta a Philadelphia Flyers, másodszor a Toronto ellen. Eddig mindhárom meccs szétlövéssel ért véget, ez volt a második siker. A győzelem áldozattal járt, Michael Leighton hátsérülést szenvedett, Nyikolaj Zsergyev belekezdett, két gólt lőtt. Videó a meccsről.

Ezúttal a legjobb játékosok is jégre léptek. Mindkét oldalon. A vendégeknél ott volt a Chicagóból érkezett Kris Versteeg, valamint Nyikolaj Kuljomin, Phil Kessel, az ex-montreáli Mihail Grabovszkij is. A Flyersben bemutatkozott Nyikolaj Zsergyev. Nem is akárhogyan. A 93-as mezt viselő orosz csatár két gólt lőtt.

A Flyers 0-2-ről fordított az utolsó harmadban. Előbb Zsergyev szépített, majd Dion Phaneuf már 3-1-es vendég vezetésre módosította az állást. 16:26-nál jött megint Zsergyev, majd alig egy perccel később Matt Carle átadását Danny Briere vágta be. A hosszabbításban nem volt gólt, a szétlővésben megint Briere-é volt a főszerep, az ő büntetőjével dőlt el a meccs. Annyit hozzá kell tenni, hogy a hosszabbításban Phil Kessel a hálóba talált, de a bíró kézzel irányított korong címén nem adta meg a gólt. A preseasonban nincs videóbíró.

Michael Leighton végigvédte a meccset 34 lövésből 31-et fogott meg, de sajnos megsérült a meccs végén. Valószínűleg nem sokat kell kihagynia. A speciális egyséágen még van mit dolgozni, négyből semmi volt a mérleg.

Az egyik Flyers-szel foglalkozó blog megemlíti, hogy Claude Giroux remekül játszott, ugyanakkor Andrej Meszaros másodszor sem nyújtott magabiztos játékot. Sok volt a bizonytalansága, talán még nem találja a helyét. Ugyanakkor a kommentár azt is megjegyzi, hogy Nyikolaj Zsergyev nagyszerűen játszott, óriási erőssége lehet a csapatnak. A feladata nem kicsi, a Tampához távozott Simon Gagne-t kell majd pótolnia.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr702322266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása