HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint nyert Philadelphia Union

2010.09.12. 15:45 PhillyFun

A Union Sébastien Le Toux góljával 1-0-ra verte a Chicago Fire-t a PPL Parkban és ezzel a sikerrel már csak három pontra van a továbbjutást érő negyedik helytől.

A közvélemény nyomására Piotr Nowak edző végre váltott a kapusposzton és addig sorra bakizó Chris Seitz helyett Brad Knightonnal kezdett a csapat. Nem is volt hiábavaló a csere, hiszen Knighton – aki augusztus 8-a után, amikor kiállították a Dallas ellen, és csak másodszor lépett a szezonban pályára – bravúrosan védett, óriási érdemei voltak abban, hogy a csapat nem kapott gólt.

A gólt megint a francia Sébastien Le Toux szerezte, ez volt neki a 11., amellyel az MLS góllövőlistáján a harmadik helyen áll EdsonBuddle és Juan Pablo Angel mögött.

A Union 23 meccsen eddig 6-6 győzelemmel és döntetlennel és 11 vereséggel áll. Keleten a Columbus vezet 44 ponttal, a New Yorknak 40, a Torontónak 28, a Kansas Citynek pedig 27 pontja van. Eddig ez a négy csapat áll továbbjutó helyen, így a Union hátránya csak három pont a playofftól.

Philadelphia-Chicago 1-0 (1-0)
Philadelphia: Knighton – Califf, Harvey, Orozco, Williams, Jacobson, Mapp (Nakazawa, 77.), Miglioranzi, Le Toux, Moreno (Salinas, 70.), Mwanga (Fred, 55.).
Gólszerző: Le Toux (36.)
Sárga lap: Jacobson.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr142290509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása