HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kamionnal ütközött a Flyers hokisa

2010.06.18. 10:35 PhillyFun

Danny Briere és kilenc éves fia a csodával határos módon úszta meg a balesetet.

A csodával határos módon élt túl egy kamionnal való ütközést Danny Briere, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) döntős Philadelphia Flyers sztárja és kilencéves fia – írta az MTI.

A kétszeres világbajnok, All Star-válogatott kanadai hokis helyi idő szerint csütörtök hajnalban autójával tartott rokonaihoz. A rendőrségi beszámoló szerint Briere álmosan vezetett, és egy előzés után túl gyorsan tért vissza a sávba, így kocsijával elkapta a megelőzött kamion elejét.

Az idei rájátszás legponterősebb játékosát, valamint fiát, illetve a vétlen sofőrt kórházba szállították, ám mindannyian kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet. A karambol miatt öt órán át állt a forgalom a kanadai határ felé vezető úton.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong danny briere

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr432090936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása