HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A perfekt game után egy shutout

2010.05.31. 19:34 PhillyFun

Roy Halladay remek dobójátéka után a Marlins ezúttal 1-0-ra győzte le a Philliest. Valami nagyon nagy bak van a támadó játékunkkal. Az rlmúlt 54 innings alatt mindössze 3 pontot sikerült csak összehozni, a legutóbb nyolc meccsből ötször zártuk nulla ponttal a találkozónkat.

Kikapott a Phillies megint és a vereségben a legfájóbb az, hogy megint nem sikerült pontot csinálni, volt négy hit-ünk, de ezekből egyetlen pontot sem sikerült csinálni. Sok van még a szezonból, de ezeket a hibákat jó lenne minél előbb kijavítani. Ezúttal a sérült Placido Polanco nélkül játszottunk, aki várhatóan kedden, vagy szerdán csatlakozhat majd a csapathoz, az Atlanta elleni meccsen. Jimmy Rollins és J. A. Happ továbbra is sérült. Jamie Moyer a 200. meccsét veszítette el pitcherként vasárnap, emellett 263 győzelme van. A ligatörténetében a 45. pitcher, aki elérte a 200-as határt. A Marlins történetében először játszott olyan két meccset egymás után, amikor az elsőn 1-0-ra veszít, majd utána 1-0-ra nyer.

Közben zajlik a szavazás a július 13-ai All-Star Game-re. Az NL-ben nagyon jól állnak a philadelphiaiak. A First base-en Ryan Howard igaz tekintélyes hátrányban áll a Cardinals játékosa Albert Pujols mögött (a St. Louis-i majdnem 320 ezer szavazattal vezet), de a Second base-en Chase Utley, a Third base-en Placido Polanco, a Shortstoppon Jimmy Rollins az első. Az outfieldek között Jayson Werth a második, Shane Victorino pedig a harmadik. A hazai Phillies rajongók is szavazhatnak ezen a linken.

05.30.: Florida Marlins-Philadelphia Phillies 1-0
Miami Gardens, Sun Life Stadium, 13 324 néző.
Győztes dobó: Halladay (W 7-3) SO 11, ERA 1,99, 9,0 innings.
Home run: –
Tripla ütés: –
Dupla ütés: Victorino (7, Sanchez, A).
Összes bázis: Victorino 3; Utley; Schneider.
RBI: –
Run (0): Valdez.
Hit (4): Victorino 2, Utley 1, Schneider 1.

1 komment

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr402045671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása