HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Egyre erősebb lesz a Flyers

2010.05.18. 14:38 PhillyFun

Nagyszerű hírek érkeztek, az orvosi csoport úgy véli, Ian Laperriere és Jeff Carter is ott lehet a Montreal elleni, második főcsoportdöntő-meccsen.

Nagyszerű híreket szolgált a Philadelphia Flyers orvosi stábja, a jobbszélső Laperriere és a center Carter is idő előtt felgyógyult, így csak Peter Laviolette mester döntése, hogy az egyre erősebb csapatunkba berakja-e két csatárt.

A hétfő edzésen MRI-vizsgálat eredménye után boldogan nyilatkozott Laperriere, aki közölte, ott lehet a többiekkel a következő meccsen. Laperriere, akinek a szemöldökét hetven öltéssel varrták össze a New Jersey elleni 3-0-ra megnyert meccsen, még április 22-én, azt mondta sérülése után, csak akkor tér vissza, ha száz százalékos lesz. Az orvosok és a játékos szerint is ilyen állapotban van.

Jeff Carter is korcsolyás edzésen vett részt hétfőn, de az ő esetében még visszafogott Holmgren igazgató, szerinte még nem elég gyors, de már ő is be tud szállni, ha nagyon muszáj. A szakvezetés kedd este dönti csak el, melyik játékosra számit a közép-európai idő szerint szerda hajnali egykor kezdődő meccsen.

A Flyers egyébként sorozatban öt playoff-győzelemnél tart, amire 1995 óta nem volt példa, a csúcs az 1974-es nyolcas győzelmi széria, amikor bajnoki cím lett a vége. Érdekes a kanadaiak véleménye. Az egyik montreali blogon a szurkolók azt mondják, ha a második meccset is elbukják, onnan már nem fognak tudni felállni. Legyen így!

2 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr112012646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TAP 2010.05.19. 04:33:59

2-0 ide. Pihenjenek amíg lehet.
:)

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2010.05.19. 07:17:43

Két kopasz, ez idáig remek. Már csak hat győzelem kell.
süti beállítások módosítása