HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Tovább folytatódik az edzőkeresés a Sixersnél

2010.05.16. 18:30 PhillyFun

Továbbra sem lehet tudni, mi igazán a klub álláspontja. A hírek csak arról szólnak, hogy Ed Stefanski igazgató sorban tárgyal a jelöltekkel de konkrétumról egyelőre hallgat a vezetőség.

Már azt sem lehet biztosan kijelenteni, hogy Doug Collins, Avery Johnson, Sam Mitchell, Bill Laimbeer, Dan Majerle, Monty Williams, és az Elston Turner hetesből kerül ki a főedző. A szurkolók pedig egyre ingerültebben írnak a fórumokon, hogy Stefanskinak és tanácsadóinak lassan dönteni kellene, vagy neki is le kellene mondania. A szakírók szerint Flyers menetelése miatt várnak a bejelentésre és ha véget ér az NHL idei szakasza a csapat számára, akkor tesznek bejelentést, nem akarják a szurkolók figyelmét elvonni az új edző bejelentésével. Mindenesetre a magyarországi Sixers-szurkolók, így mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr462007228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása