HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Győzelemmel kezdett Milwaukee-ban a Phillies

2010.05.15. 14:38 PhillyFun

Vasárnapig Milwaukke-ban játszik a Phillies. Az első meccsen három home runnal 9-5-re nyert a csapat.

Jól kezdődött a meccs, hiszen az első inningsben, rögtön kezdésként Ryan Howard ütött egy HR-t, amellyel Victorina körbe ért. A másodikban folytatódott a pontgyártás, Wilson Valdez dupla bázisütéssel Ibanez szerzett pontot. Ekkor feltámadt a Brewers és a játékrész végére kiegyenlített.

A negyedik inningsben Ibanez egyből védhetetlen ütéssel kezdett, majd Victorino remek ütésével Valdez és Hoover ért a plate-re. A hatodikban aztán eldőlt a meccs. Előbb Victorino újabb jó ütésével a harmadik bázison álló Valdez szerzett pontot, miközben Hoover a harmadikra, Moyer a másodikra ért. Polanco következett, nem tudták hárítani a hazaiak az ütést, így Hoover érte el a nyolcadik pontot. Az utolsó inninsgben még Utley szerezte szezonbeli kilencedik home runját.

Nagyszerűen játszott a meccsen Valdez és Hoover, ketten összesen négy futással zárták a találkozót. Hoover a szezon előtt még csak 4 futásnál tartott (persze ez egy catchernél nem is olyan rossz statisztika), korábban a Tampa Bay és a Florida játékosa volt, 2009 óta játszik Philadelphiában.

Jó hír, hogy felépült a closer, Brad Lidge, szombaton csatlakozik a csapathoz. Carlos Ruiz továbbra is sérült, Jimmy Rollins pedig megkezdte a rehabilitációt. További hír még, hogy a second baseman Chase Utleyt a UCLA egyetem halhatatlanjai közé választják október elsején.

05.14.: Milwaukee Brewers-Philadelphia Phillies 5-9
Denver, Miller Park, 41 706 néző.
Győztes dobó: Moyer (W 5-2) SO 3, ERA 4,57, 6.1 innings.
Home run: Howard (6, 1st inning off Wolf, 1 on, 2 out), Ibanez (3, 4th inning off Wolf, 0 on, 0 out), Utley (9, 9th inning off Stetter, 0 on, 0 out).
Tripla ütés: Valdez, W (1, Wolf), Victorino (5, Wolf).
Dupla ütés: Ibanez (7, Wolf), Valdez, W (4, Wolf).
Összes bázis: Victorino 5; Utley 4; Howard 4; Werth; Ibanez 6; Valdez, W 5; Hoover.
RBI: Howard 2 (23), Valdez, W (4), Ibanez (18), Victorino 3 (28), Polanco (19), Utley (20).
Run: Ibanez, Valdez, Hoover 2-2, Victorino, Utley, Howard.
Hit: Victorino 3, Ibanez, Valdez 2-2, Utley, Howard, Werth, Hoover.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr882005153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása