HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Jeff Garcia érkezhet az Eagleshez

2010.04.18. 09:33 deny79

Kevés eseménnyel, de azért zajlik az élet az Eagles háza táján is. Nézzük, mi történt Donovan McNabb eltrade-lése óta. Természetesen, mivel letisztult az első számú irányító kérdése (idén a 4. szezonját kezdő Kevin Kolb lesz a kezdő QB), máris a back-up, illetve Vick-féle wildcat a kérdés. Az biztos, hogy jelenleg csak 2 QB van a rosteren, ezért vagy drafton, vagy szabadügynök piacról valakinek érkeznie kell, esetleg kettőnek is.

A vezetőség annyit ígért meg, hogy a Mini Camp kezdetéig érkezni fog egy irányító a csapatba, aki legtöbbek szerint akár Jeff Garcia is lehetne.

Garcia neve ismerősen hangozhat a csapat szimpatizánsai számára, főleg a 2006-os szezon miatt, akkor McNabb sérülése miatt 6 mérkőzésen kezdett nálunk, valamint az idei szezonban is leigazoltuk egy rövid időre, szintén Donovan sérülése alatt volt nálunk irányító.

De ki is az a Jeffrey Jason Garcia? Jeff februárban töltötte be a 30. életévét, ráadásul már rengeteg csapatban megfordult. 1994-es drafton nem kelt el, így a Kanadai Fotball Ligába került, a Calgary csapatába, ahol 4 évet húzott le, majd ’99-ban a 49ers-höz szerződött. 2000-ben, Steve Young visszavonulásával megkapta a kezdő pozíciót, 31 TD-éig, valamint 10 interception-ig jutott. 2001-ben már a PO-ba is bevezette a Frisco-t, ahol a Packers ellen buktak el az első meccsen. 2002-ben Garcia vezetésével 5 év után a Frisco megnyerte az NFC West csoportját, ám Garcia legnagyobb dobása még hátra volt, a Giants már 38-14-re vezetett a 3. negyedben, kb 18 perccel a mérkőzés vége előtt. Jeff a PO történelmének eddigi legnagyobb comeback-jét mutatta be, és 39-38-ra nyertek.

Ám a következő körben a Buccs kiejtette őket. A következő évben kissé visszaesett, majd a 2004-es szezonját már Browns mezben kezdte. Ám még Frisco-s éveihez kapcsolódik, hogy 2000-ben, 2001-ben, 2002-ben is Pro Bowl-ba választották. Cleveland-ben már nem sikerült maradandót alkotnia, vagyis egyet igen, a Cowboys ellen 27-ből 8 jó passza volt, 71 yard-ért, de sikerült 3 interception-t is dobnia. A passer ratingje pedig ezen a mérkőzésen 0 lett. A következő szezont már Lions mezben kezdte, ám sérülések miatt mindössze 6 mérkőzésen tudott pályára lépni. Ezután került Sas mezbe először, ahol az alapszakasz utolsó részében végig kezdő volt, valamint a PO-ban is. Óriási érdemei voltak, hogy 5-6-os mérlegnél az utolsó 5 meccset megnyertük, így 10-6-tal mentünk a PO-ba. Ám meglepetésre nem ő kapott új szerződést, hanem Feeley, így Tampa-ba igazolt. Stabil teljesítményt nyújtott két évig, ám a TD-k száma kissé elmaradt, két év alatt mindössze 25 TD. Ezután egy pár hónapig a Raiders mezét viselhette, majd McNabb sérülése miatt újra Sas lett pár meccsre. Ám Vick leszorította a 3. számú posztról, így szeptember óta nem játszott sehol.

Ide tartozik még Vick-trade pletykák is. Állítólag Michael is távozni fog tőlünk, és így már tényleg esélyes lenne Jeff visszahozása, és esetleg egy késői körös irányító behúzása. Ejtsünk szót a tenderekről is, mivel ketten aláírták, illetve alá fogják írni. Max Jean-Gilles, OG aláírta a tenderét, 1 évre, míg Rocca, P alá fogja írni, ahogyan visszatér Ausztráliából. Végül, egy rövid lista azokról, akik nálunk jártak az utóbbi időben work-outon:

Anthony Davis, OT
Zac Robinson, QB
Dekoda Watson, LB
Brandyn Harvey, WR
Edward Morton Green, WR
Dezmon Briscoe, WR
Marcus Easley, WR

1 komment

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles jeff garcia

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr711930947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deny79 2010.04.18. 20:31:08

Van egy elírás benne, útolag hívták rá fel a figyelmet, Jeff Garcia már 40 éves.
süti beállítások módosítása