HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ezúttal a Nationals legyőzte a Philliest

2010.04.16. 14:12 PhillyFun

Nincs mentség! Ezzel a címmel számolt be a The Philadelphia Inqurier sportmelléklete a csütörtöki baseball-meccsről. A Phillies 7-5-re kikapott, de nem is ez volt a tragédia.

A lap három pontba szedte mik voltak a vereség fő okai. Elsőként a dobók, főleg J. A. Happ (a képen) teljesítményén kesergett. Happnak hat elsétáltatott ütőjátékosa volt. A meccs vesztes dobója pedig, Danny Baez mutatóját az rontotta, hogy kétszer is home runt értek el rajta. Ráadásul az ERA-ja (a dobó ellen elért kiérdemelt pontok átlaga 9 inningre vetítve) is 7,71-volt.

A másik ok a sérült Ryan Zimmermann visszatérése, aki remekül játszott és a nyolcadik inningsben, amikor a Nats 4-2-ről megfordította a meccset home runt ütött. A harmadik pedig a vendégek dobójátékosának, Matt Capps pályafutása első one-plus-inning save-je, amelyet az utolsó játékrészben mutatott be.

Nyilván nem lehet minden meccset megnyerni, de az utolsó három inningsben az ellenféltől látott hat futás nagyon sok volt. Az biztos, hogy a pénteki, Marlins elleni mccsen már Roy Haladay lesz a pitch.

Április 15-e volt egyébként a Jackie Robinson Day. Minden évben ezen a napon emlékeznek meg az 1947-ben, a Brooklyn Dodgersben debütált játékosra, aki az MLB modern érájának első afro-amerikai játékosa volt. Ahogy mindig, ezen a napon is mindenki a Jackie Robinson 42-es mezét viselte.

Philadelphia Phillies-Washington Nationals 5-7
Citizens Bank Park, 44 157 néző.
Vesztes ütő: Baez (0-1). SO 2, ERA 7,71.
Home run: Utley (5, 1st inning off Olsen, 0 on, 2 out), Victorino (3, 9th inning off Capps, 0 on, 0 out).
Dupla ütés: Ruiz (1, Olsen), Howard (5, Clippard).
Összes bázis: Victorino 4; Polanco 2; Utley 4; Howard 2; Castro, J 3; Ruiz 2.
RBI: Utley (11), Castro, J 2 (3), Dobbs (2), Victorino (11).
Run: Victorino, Polanco, Utley, Werth, Ibanez.
Hit: Castro 3, Polanco 2, Victorino, Utley, Howard, Ruiz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr541926836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása