HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

17 éve nem kezdett ilyen jól a Phillies

2010.04.15. 14:21 PhillyFun

Nyolcadik meccsén hetedik győzelmét aratta a Philadelphia Phillies, amely szerdán a Washingtont intézte el. Legutóbb 1993-ban kezdett ilyen jól a csapat.

Chase Utley két homers ütéssel, Victorino karriercsúcsnak számító öt futással vette ki a részét a pontgazdag sikerből. Victorinónak 9, Utleynak 8 total base-e volt.

Már a második innings után 13 pontot láthatott a 45 438 néző. Jason Werth ezúttal sérülés miatt hiányzott a csapatból. Placido Polanco 0,486-os ütési átlaggal vezeti a vonatkozó ranglistát. Duplaütéssel Dobbs, Polanco és Figueroa ért el, triplát pedig Victorino, a már említett home runja mellett.

Ezúttal Nelson Figueroa volt a győztes ütő 3,38-as ERA-val. A strikeoutban a Torontótól szerződtetett Halladay vezet 17-tel. A meccs statisztikája itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr331923520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása