HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

15 győzelem után vereség az Islanderstől

2010.04.02. 15:23 PhillyFun

2008. január 28-a után először kapott ki a Flyers Uniondale-ben, éppen a legrosszabbkor. Szerencsére a riválisok – az Atlanta és a Boston – is vereséget szenvedtek, így minden maradt a régiben. Pénteken a Montreal ellen jön ki-ki meccs a Wachoviában.

Huszonhárom perc után már 4-0-ra vezetett az Islanders, az ötödik bekapott gól után kapta le Brian Bouchert Laviolette edző, de már későn. Jeremy Duchesne élete első NHL-meccsén véget, ő is kapott egy gólt. 1998. január 28-a után esett meg először hogy hat gólt lőtt az Islanders a Flyersnek a Nassau Coliseumban. Egyébként ez volt a leghosszabb veretlenségi széria az NHL-ben.

Blake Comeau két góljával John Tavares passzából, majd Frans Nielsen góljával 7 perc 45 másodperc alatt eldőlt minden. Az utolsó harmadban még elkezdett kapaszkodni a Flyers, de csak felzárkózni sikerült.

Laviolette érthetően nagyon dühös volt a meccse után: „Kell egy jó kapus, jobb védők kellenek, ez csapatsport, mindenkinek többet kell tenni a sikerért. Függetlenül attól, hogy mi történt, nagy meccs volt.”

Csapatunkból Matt Carle próbálkozott a legtöbb lövéssel, hatszor kísérletezett. Őt Danny Briere (5) és Aaron Asham (4) követte. A plusz/mínusz mutatóban csak Matt Carle zárt pozitívan (+1). Viszonylag békés meccs volt két kisbüntetésünk mellett Riley Cote ült öt percet bunyóért. A csapat maradt a hatodik helyen 82 ponttal, utánunk a Montreal és a Boston jön ugyancsak ennyivel, az Atlantának 80, a New York Rangersnek 78 van. Így aztán a pénteki, Montreal elleni találkozó ki-ki meccs lesz, fontos lenne nyerni.

New York Islanders-Philadelphia Flyers 6-4 (3-0, 1-1, 2-3)
New York, Nassau Coliseum 11 823 néző. Vezette: Steve Kozari, Marc Joannette. Vonalbírók: Derek Amell, Brian Murphy.
Gólszerzők: Comeau (Tavares), Comeau (Tavares), Nielsen (Sim, Hunter), Bergenheim (Streit), Hunter (Nielsen, Sim), Sim (Bergenheim, Reese), ill. Asham (Hartnell, Pronger), vam Riemsdyk (Giroux, M. Richards), Briere (Coburn), Powe (Giroux, Krajicek).
Kapusok: Biron 31/35, ill. Boucher 19/24, J. Duchesen 3/4.
Kapura lövések: 29-35 (14-8, 9-13, 6-14).
Emberelőnyök: 0/3, ill. 1/3.

1 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr301889739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddyde 2010.04.05. 02:55:00

Lenyomtuk viszont a Red Wings-t, meglesz az a playoff!
süti beállítások módosítása