HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Bobcats is legyőzte a Sixerst

2010.04.01. 14:59 PhillyFun

A Sixers a keddi vereség után Charlotte-ban is kikapott, ezúttal 19 pont volt közte. A cserék közül Green és Speights dobott tíz pont fölött, a fájós lábbal játszó Iguodala lett a legjobb, 14 pontot szórt.

A keddi meccshez képest Carney is kiesett, Iguodala sérülten is vállalta a játékot. Az első negyedben, hét percig jól tartotta magát a Sixers, vezetett a Time Warner Cable Arenában. A második negyedben 15 ponttal is elment a Bocats, de a nagyszünetre tíz pontra sikerült szűkíteni a különbséget. Végül egyik negyedet sem sikerült megnyerni, az utolsó 12 perc legalább szoros volt. A hazaiaknál Gerald Wallace 24 pontot és 12 lepattanót vállalt, ez volt a szezonban 33. dupla-duplája. Nagyon sok volt megint az eladott labda, 24-szer ment a Sixers játékostól rossz helyre, ebben Holiday járt az élen, hétszer adta el.

Nagyon erős, fizikai játékot játszott ellenfelünk – mondta a Sixers edzője, Eddie Jordan. Sokkal több bátorság kell a győzelemhez, meg hát kevesebb eladott labda, sok volt ez a 26. Hiába gyakoroljuk edzésen a labdavezetést, a passzolást, a meccsen is meg kell tudni oldalni.” A csapat szombaton, otthon a Toronto ellen folytatja.

Charlotte Bobcats-Philadelphia Sixers 103-84 (24-18, 28-24, 25-17)
Time Warner Cable Arena, 14 139 néző, vezette: Derrick Stafford, Brian Forte, Leon Wood.
Philadelphia: Kapono 13, Brand 8, Dalembert 8, Iguodala 14, Holiday 9. Smith 4, Green 12, Speights 13, Meeks 3.
Lepattanók: Dalembert 9, Brand, Smith, Green, Speights 5-5, Holiday 3, Meeks 2, Kapono 1.
Assziszt: Holiday 6, Green 5, Iguodala 4, Kapono 3, Brand, Meeks 2-2, Smith 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr851887010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása