HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Jayson Werth nem tárgyalt a Yankeesszel

2010.03.29. 16:59 PhillyFun

A New York Yankees halhatatlanja, Reggie Jackson és a Phillies rightfielderje Jayson Werth a Pittsburgh elleni előidénymeccs előtt ebédelt együtt a Tampa Hyattben.

Minderről a New York Post számolt be, hozzátéve, hogy Werth jövőbeni karrierje is szóba kerülhetett. Azt tudni kell, hogy Jackson 1979 és 1981 között együtt játszott Werth mostohaapjával, aztán 1983 és 1986 között a California Angelsben annak Dick Schofieldnek volt a csapattársa, aki Werth édesanyjának a testvére.

A Yankees egyből tagadta, hogy bármiféle puhatolózással bízta volna meg Jacksont, Werth is hozzátette, hogy az egykori kiváló rightfielder a család jó barátja: „Már 7 éves korom óta ismerem. Nincs mit mondanom, amiről beszéltünk, az a mi ügyünk. De tényleg, egész egyszerűen két régi jó barát együtt ebédelt. Ennyi történt.”

Werth a legutóbbi szezonban 159 meccsen játszott 26 két-, és 1 hárombázisos ütése, 36 home runja volt, 99 RBI-je a második legtöbb volt csapatában. 0,268-as (153-571) átlaggal zárt. Werth 2009. január 21-én írt alá két évre szóló, 9 millió dolláros szerződést a Philliesszel. 2002-ben, a Toronto Blue Jaysben debütált az MLB-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport philadelphia phillies jayson werth

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr791877948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása