HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Verni kell vasárnap a New Jerseyt

2010.03.28. 13:44 PhillyFun

Az NHL vasárnapi játéknapján a Devils látogat a Wachovia Centerbe. A közép-európai idő szerint hajnali egykor kezdődő meccsen nyerni kell a Flyersnek, különben veszélybe kerülhet a playoff. Győzelem esetén a hatodik helyre lépne előre a csapat.

Ez lesz a szezonban az utolsó egymás elleni meccse a két csapatnak. Eddig Philadelphiában mindkétszer nyert a Flyers – november 16-án 3-2-re és február 8-án is ugyanennyi volt, sőt Newarkban is kétszer sikerült győzni. A legnagyobb gond a kapusposzton van, hiszen Ray Emery és Michael Leighton is sérült, a 28 éves Johan Backlund a Pittsburgh ellen vereséggel debütált, sőt meg is sérült, helyére szombaton Carter Hutton érkezett a University of Massachusettstől, akivel múlt héten kötött szerződést a klub. Brian Bouchernak sem megy idén túl jól, 26 meccséből csak ötöt nyert meg. Természetesen Jeff Carter is nagyon fog hiányozni, aki 33 góljával és 27 gólpasszával a legponterősebb philadelphiai. Matt Carle is kihagyta a szombati meccset, az ő játéka is kérdéses.

A másik oldalon Zach Parise, Ilja Kovalcsuk, Patrik Elias, Jamie Langenbrunner és természetesen a kapuban Martin Brodeur várja a meccset. Nem a Flyers az esélyes, de ahogy Simon Gagne fogalmazott, küzdeni tudással lehet pótolni a tudásbeli különbséget: „Nem vagyunk könnyű helyzetben, de menni kell előre, nagyon fontos lenne a győzelem. Ha végig tudunk koncentrálni, megszerezzük a két pontot.”

A videón a legutóbbi meccs.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr741874739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása